Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GWM a lansat cinci modele noi în Ucraina
Autor Mesaj
ELEnNa Deconectat
Super Moderator
******

Mesaje: 64
Alăturat: Oct 2011
Mesaj: #1
GWM a lansat cinci modele noi în Ucraina
La 30 septembrie 2011, noi modele de la Great Wall Motors au debutat grandios în Ucraina. Cinci modele au fost lansate, după cum urmează: Haval H3, Haval H5, Voleex C30, Voleex c10 şi Wingle 5.
Shi Qingke, vicepreşedinte al diviziei GWM International, Rudolf Arzumanian, Vice Presedinte de Bogdan-Industry SRL din Ucraina şi Tkalenko Borys, Director de Marketing au participat la ceremonia lansării. Unele trusturi mass-media locale şi diverşi reporteri au fost, de asemenea, invitaţi.

Reprezentantul Great Wall Motors, precum şi liderii de la distribuitorii din Ucraina au tăiat panglica la ceremonia de deschidere. În conferinţa de presă, domnul Boris şi reprezentantul GWM au ţinut cuvântări şi au anunţat spre final preţurile noilor modele lansate în Ucraina. După conferinţa de presă, reprezentantul GWM a oferit domnului Boris un suvenir, simbolizând prietenie şi cooperare.

După ceremonie, reporteri şi spectatori au vizitat expoziţia cu cele cinci modele. Ei au arătat interes mare faţă de produse şi le-au vorbit de bine, fiind optimişti în legătură cu dezvoltarea Great Wall Motors în Ucraina.
Este o direcţie importantă de dezvoltare a companiei Great Wall Motors de a intra pe piaţa europeană. Dezvoltarea pieţei ucrainene, care ocupă locul al doilea după Rusia, este un pas important pentru GWM de a consolida poziţia pe piaţă în Europa.

"Suntem în punctul de a analiza condiţiile de piaţă din Ucraina şi de a evalua tendinţa de dezvoltare a pieţei, în următoarea jumătate de an, am putea avea o şansă de a executa planul nostru de foarte bună calitate şi de a consolida şi extinde influenţa mărcii. În plus, suntem încrezători în tendinţa de creştere a pieţei de automobile din Ucraina!” a declarat un reprezentant al companiei Great Wall Motors.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 26-10-2011 01:12 AM de ELEnNa.)
26-10-2011 01:10 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Doua modele noi de la GreatWall au primit aprobari UE LAwR 0 1,856 01-02-2012 03:00 AM
Ultimul mesaj: LAwR

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)

Powered by MyBBRomania.net