Da, am fost sceptic inainte de folosirea Metabond Eco, de aceea am tinut sa fac personal testele, unele mai dure decat cele prezentate pe youtube de genul
https://www.youtube.com/watch?v=djss42GJbfM.
Puteti vizualiza filmuletul postat de cineva de la Tulcea, pe acest om nu il cunosc dar testele pe care le-am realizat sunt aproape identice. Testele le-am realizat fara audienta, in bucatarie, asa sa nu ma deranjeze cineva sau sa incerce sa ma influienteze.
Test:
1. Simulat baia de ulei sparta, adaugand nisip si apa sarata de pe plaja. Deci functionare fara lubrifiant sufficient. La utilizare ulei fara tratament, piesa testata s-a gripat in 6-7 secunde.
2. Utilizare ulei cu Metabond, apoi drenare completa a cuvei cu ulei, adaugand nisip si apa sarata, am constatat o uzura nesemnificativa pentru un timp care a depasit 5 minute, chiar mai putea sa mai dureze testul dar deja ma durea mana din cauza apasarii tijei.
3. Utilizare ulei cu Metabond, apoi drenare completa a cuvei cu ulei, umplere completa a cuvei cu apa. Timp pana la gripare indelungat...
Unul din teste chiar l-am ratat, deoarece am sters cu un servetel care avea cateva picaturi de Metabond impregnate, suprafata mostrei metalice (rola rulment) pe care o pregatisem in vederea testarii. Pe durata testului nu imi explicam de ce nu se gripeaza ansamblul, Doar stergerea suprafetei metalice cu un sevetel inmuiat cu Metabond sa poata duce la o micsorare a frecarii? Am repetat testul din nou, asigurandu-ma ca piesele nu sunt contaminate cu Metabond, unde am utilizat detergenti si spraiuri.
Iata ca servetelul acela patat cu ceva Metabond m-a facut sa il utilizez.
Un amic care are un service serios, m-a chemat in urma cu 2 ani si mi-a aratat un motor de tico pe GPL tratat cu Metabond care avea cam 200000 km, cu o problema la o supapa arsa. La inspectarea segmentilor si a pistoanelor, nu s-a constatat o uzura semnificativa comparativ cu un alt motor tot de Tico desfacut dar netratat cu Metabond cu aprox 300000 km la bord.
La Passat, am pus Metabond si aproape imediat s-a redus zgomotul cam pe la jumatate. Care a fost cauza reducerii zgomotului daca nu reducerea frecarilor? Sunt multe intrebari la care as putea raspunde dar timpul/spatiul sunt mititele.
La un motor navalizat, am avut probleme cu prezenta apei in ulei si implicit schimbarea unor cuzineti. Sursa prezentei apei in motor nu a putut fi identificata nici macar de fabricant, iar ca solutie a fost adoptata utilizarea Metabond. Au urmat bineinteles si alte inspectii dupa utilizarea Metabond, s-a hotarat mentinerea utilizarii Metabond, purificarea uleiului ca procedeu de extragere a apei pe cat posibil.
As recomanda vizionarea filmuletelor de pe youtube referitoare la Metabond. Deci personal il folosesc daca este sa maresc durata de viata a motorului, respectiv sa il dublez, decit sa schimb piesele des. Duralube e din generatia 1, Metabond se duce spre generatia 4-5, de fapt este un tratament pentru motor nu pentru ulei.
Cu cati mai multi sceptici cu atat mai multe intrebari se nasc. Oricum, atentie, eu nu vand Metabond.