Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Autor Mesaj
LAwR Deconectat
Administrator
*******

Mesaje: 825
Alăturat: Oct 2011
Mesaj: #1
Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Fabrica GreatWall (Litex Motors) si-a deschis portile oficial, la inceputul anului curent si este dotata cu cea mai moderna linie de echipamente si sisteme inovatoare din industria de automobile.

Calitatea masinilor care urmeaza sa fie produse este garantata datorita standardelor care sunt aplicate si prin verificarea fiecarei operatiune in parte.
In procesul de fabricare, fiecare vehicul trece prin 7 puncte pentru controlul calitatii pe linia de asamblare, si la final primeste un pasaport individual si un certificat de calitate. Sistemul de control urmareste fiecare vehicul individual si furnizeaza informatii pentru toate operaţiunile efectuate de angajati. In plus, fiecare model este testat si ca piesa finala cu ajutorul a peste 30 de tipuri diferite de pavaj si teren, langa fabrica.

İmage

Compania in prezent are peste 120 de persoane angajate, varsta medie este de 25 ani la ingineri, in timp ce operatorii de pe linie de asamblare au o varsta medie de 20 ani. Toti angajatii fac obiectul unei ample proceduri de formare si specializare. Echipa care gestioneaza fabrica Litex Motors, manageri implicati, au experienta indelungata in producerea de automobile in intreaga lume. Pe viitor se anunta o productie de peste 50.000 de vehicule pe an, iar numarul angajatilor se va ridica la peste 2.000 persoane.

İmage

Odata cu deschiderea oficiala a fabricii la inceputul anului 2012, compania a inceput sa produca masini pentru piata din Bulgaria si pentru strainatate si intentioneaza sa produca mai mult de 2.000 de masini anul acesta.

Datorita interesului mare al consumatorilor pentru aceasta marca de automobile, reteaua de dealeri din Bulgaria a ajuns la 13 reprezentante si se tot extinde, iar numarul de autoturisme vandute pana in prezent este de aproximativ 200 unitati.

İmage

Autovehicule de la Litex Motors, au echipamente de top, preturi de top, 5 ani garantie integrala si posiblitatea finanarii prin credit. Pentru modelele cu motor pe benzina compania ofera optional sistemul de alimentatie cu GPL care pastreaza puterea masinii si reduce costurile de combustibil cu aproximativ 50%. In acest sens, Litex Motors va colabora cu unul dintre principalii producatori mondiali de sisteme GPL.

İmage
01-02-2012 01:51 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
diadi Deconectat
Moderator
*****

Mesaje: 383
Alăturat: Nov 2011
Mesaj: #2
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Din cate stiu, data oficiala de inaugurare este 21.02.2011.
Mai este putin!!! Smile

Citat:Uzina de asamblare de peste mări de Great Wall Motor câştigătoare "Construirea a anului" în Bulgaria

2012-1-31 09:17:27 clic: 151 ori

La 14 decembrie 2011, ceremonia de premiere a "Construirea a anului" a avut loc la Sofia, capitala Bulgariei. Litex Motors asamblare a plantelor-uzina de asamblare de automobile din Marea Wall Motors, în Bulgaria, a câştigat "Construirea a anului", în "Clădiri industriale si logistice" categorie.

Construcţie de a concursului de anul National a fost început în 2002, care este un concurs la nivel national. Până în prezent, peste sute de premii sunt acordate. Aceste modele excelente de arhitectură au devenit o morişcă de vânt pentru a direcţiona tendinţa de design arhitectural în Bulgaria. Premiul reprezintă de înaltă calitate, ideologie design inovator şi inovare de luare a deciziilor. Câştigătorii de la "Construcţie a Anului" sunt selectate de către juriul format din experţi bulgari şi internaţionale de arhitectură, de investiţii, planificarea urbană, consultant de servicii şi zonele de comerţ.

În scopul de a listă scurtă cele mai bune arhitecturi de tip benchmark, cu mare eficienta de energie şi dezvoltare durabilă, juriul arhitecturi clasificate în categorii diferite, inclusiv proprietatile de vacanta si rezidentiale, cladiri comerciale si de birouri, clădiri industriale şi logistice, cladiri speciale utilizate şi clădiri verzi. Litex Motors uzina de asamblare a castigat "Construirea a anului", în "Clădiri industriale si logistice" categoria .. juriul crede că Litex Motors a avansat ideologie de design arhitectural şi de planificare, cu tehnica de mediu prietenos şi flexibil şi echipamente. Se va face impactul imens economic asupra regiunii, după punerea în funcţiune oficial în februarie 2012.

Cooperarea intre Marea Wall Motors şi Litex Motors a început în 2008. După construcţie a plantelor şi pregătirea de producţie în 3 ani, Litex Motors, fabrica de asamblare va fi oficial pus în funcţiune în februarie 2012. Modelul Primul lot pentru a fi asamblate este Voleex C10. Ulterior, Wingle / Steed 5, Great Wall şi C20R Haval / Hover H6 vor fi adăugate. Capacitatea de producţie este de 50.000 de autoturisme destinate.

Stirea

"Be the change you wish to see in the world." (Mahatma Ghandi)
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 17-02-2012 09:25 AM de diadi.)
17-02-2012 09:10 AM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
diadi Deconectat
Moderator
*****

Mesaje: 383
Alăturat: Nov 2011
Mesaj: #3
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Citat:Cum încearcă chinezii să cucerească Europa

Sursa: Agerpres | Publicat: 17 feb 2012, 16:59 | Actualizat: 17 feb 2012, 16:59

Noua uzină de asamblare din Bulgaria a constructorului auto chinez Great Wall Motor este concepută ca o trambulină pentru expansiunea mărcii în Europa, a explicat un responsabil pentru AFP.

'Este prima uzină a unui constructor auto chinez care va produce în Europa pentru Europa', a explicat directorul de marketing de la Litex Motors, Ivo Dekov.

Great Wall Motor va începe în mod oficial marţi (21 februarie) producţia la uzina sa de la Bahovitsa, în nord-estul Bulgariei. Trei modele vor fi produse la uzina din Bulgaria, citadina Voleex C10, pick up-ul Steed 5 şi modelul 4x4 Hoover H5, care vor fi comercializate la preţuri cuprinse între 8.000 şi 14.700 euro, scrie Agerpres.

În prima fază, 150 de angajaţi vor produce 4.000 de automobile pe an asamblând piese venite din China. 'Producţia va creşte în paralel cu evoluţia pieţelor atât în Bulgaria cât şi în alte ţări europene. În funcţie de cerere vom putea produce 50.000 de vehicule pe an cu 2.000 de angajaţi lucrând în două schimburi', a declarat Ivo Dekov. Potrivit acestuia, mâna de lucru ieftină şi impozitele mici din Bulgaria au făcut din cea mai săracă ţară din UE o trambulină spre piaţa europeană pentru Great Wall Motor, unul din principalii producători de vehicule utilitare din China.

'Partenerii noştrii consideră Europa o piaţă strategică şi intenţionează să intre treptat, însă permanent, cu produse bune şi o strategie bună. Însă, desigur, primul nostru obiectiv este să devenim lider al pieţei bulgare', a recunoscut Ivo Dekov. Litex Motors intenţionează să cucerească o cotă de piaţă de 30% în Bulgaria. 'Vom avea nevoie de timp, deoarece facem acum primii noştri paşi', a declarat Ivo Dekov.

Great Wall Motor a obţinut omologarea EC WVTA, iar maşinile Great Wall se comercializează în Italia încă din 2006. Începând de anul viitor ar putea demara vânzările în Marea Britanie şi în ţările scandinave.

Great Wall Motor nu este singurul constructor auto chinez care vrea să se lanseze pe piaţa auto europeană, care este aşteptată totuşi să înregistreze o scădere în acest an, spre deosebire de alte regiuni ale lumii. În Marea Britanie, constructorul auto chinez Geely vrea să lanseze la finele anului o berlină al cărei preţ de vânzare va fi de aproximativ 12.000 de euro. Constructorul auto chinez nu este la prima sa lovitură în Europa, în condiţiile în care în urmă cu doi ani a cumpărat marca Volvo de la grupul american Ford.

Stirea

"Be the change you wish to see in the world." (Mahatma Ghandi)
19-02-2012 11:45 AM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
andrei.andrei Deconectat
Junior Member
**

Mesaje: 21
Alăturat: Jan 2012
Mesaj: #4
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Incepe invazia Wink

Ce mi se pare foarte tare mie este ca reusesc sa pastreze preturile mici chiar daca au mutat linia de asamblare la bulgari, unde nu zic ca mana de lucru nu e ieftina, dar e mai scumpa decat la ei.
19-02-2012 12:34 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
cubbusiness Deconectat
Junior Member
**

Mesaje: 42
Alăturat: Oct 2011
Mesaj: #5
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Preturile nu sunt mici deloc, mai ales la modelul Voleex C10, diferenta dintre el si modelele rivale cu care se bate nu e foarte mare , astfel ca pretul sa fie primul argument privind cumpararea.
Pretul trebuia sa fie mai mic avand in vedere ca e vorba doar de asamblarea unor pachete CKD (pachete de piese care trebuie asamblate).
Nu tu proiectare, nu inovare, nu design... nu nimic, doar ambalare.
Pretul in Bulgaria Voleex C10 e 16,000.00 BGN = 8,182.32 EUR
Sa mai spun ca e mai scump ca Sandero ? Si atunci ce facem ? ca vrei sa vinzi in Europa, si in Europa Dacia are un nume iar GWM nu prea.
Multi spun si comenteaza pe fratele bulgaresc al acestui blog http://forums.gwm-bg.com , ca preturile trebuiau tinute mai jos, macar o perioada , ca sa-ti faci o imagine de marca, sau pentru ca primul argument privind cumpararea sa fie pretul.

19-02-2012 02:28 PM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
andrei.andrei Deconectat
Junior Member
**

Mesaje: 21
Alăturat: Jan 2012
Mesaj: #6
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Ma refeream la partea din articolul postat de diadi unde zice ca preturile vor fi intre 8000 si 14700.

Sincer nu m-am gandit la Voleex. Ma gandeam numai la Hover H5 care banuiesc ca va fi la 14700 si mi se pare un pret bun pentru ce ofera masina.
19-02-2012 02:37 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
diadi Deconectat
Moderator
*****

Mesaje: 383
Alăturat: Nov 2011
Mesaj: #7
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Oarecum, ai dreptate - ca preturile trebuiau lasate mai jos, cel putin o perioada dupa lansare, dar totusi, Nu sunt mari!
Am facut o comparatie de pret, pe ce au anuntat bulgarii pt piata lor, cu produsele dacia:

Dacia Sandero Smile! 1.6 16V 105 CP (full) - 12.455 E (fara garantie extinsa)
GWM VOLEX C10 Great Edition 1,5i VVT 97 CP (full) - 8.400 E (GARANTIE - 5 ANI / 100.000 Km) + dotari peste Sandero

DACIA Duster Laureate - 1.6, 16V, 105 CP, 4x4, full [?], benzina - 19.259 E
GWM HOVER 5 - 2,4i, 16V, 136 CP, 4X4 cu reductor, (pe sasiu), full, benzina - 17.360 E (de mentionat ca Hoverul este mai mare si cu dotari mult superioare Duster)

GWM STEED 5 - la pret intre 15.250 - 17.700 E, NU are concurent pe piata la momentul actual la segmentul Pick-up / Utilitare 4x4 cu reductor, cabina dubla, full option.

Preturile comparative sunt in Euro cu TVA inclus.
Pt. Dacia, preturile sunt luate de pe sit-ul lor.

"Be the change you wish to see in the world." (Mahatma Ghandi)
19-02-2012 02:37 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
LAwR Deconectat
Administrator
*******

Mesaje: 825
Alăturat: Oct 2011
Mesaj: #8
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Toate autoturismele GWM sunt net superioare Dacia la toate capitolele: Design, confort, dotari, siguranta, garantie. Poate doar la capitolul piese de schimb Dacia sta mai bine, dar nu pentru mult timp.
Cu Dacia se pot compara doar in privinta preturilor, in rest GWM ar putea intra in "competitie" cu autoturisme mult mai scumpe.

Nu vad niciun rost pentru care ar face altceva in afara de asamblare in Bulgaria. Asta e ceea ce conteaza in primul rand, ca masina sa iasa pe poarta unei fabrici din UE, usurand astfel foarte mult toata treaba, decat sa le aduca din China.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 19-02-2012 05:46 PM de LAwR.)
19-02-2012 05:40 PM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
diadi Deconectat
Moderator
*****

Mesaje: 383
Alăturat: Nov 2011
Mesaj: #9
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Ma gandeam ca azi vor actualiza sit-ul bulgarii, dar este numai un anunt din 14.02.2012:

Citat:La douăzeci şi unu februarie 2012 Litex Motors va organiza o ceremonie de deschidere oficială a fabricii sale de a produce automobile Great Wall. Eveniment special in tara va ajunge doamna Feng John Wang, presedinte si CEO al gigantului auto Great Wall Motor (GWM) - partener al companiei bulgare.
Litex Motors planta are cele mai avansate echipamente pentru producerea de automobile si este una dintre cele mai moderne din Europa. În fabrica de linga echipa Loveci de bulgari tinere şi calificate va produce masini sub marca Wall Mare, care acoperă toate cerinţele Comunităţii Europene. Productia de motoare Litex vor fi proiectate pentru pieţele naţionale şi europene. Aceasta este prima fabrica automobile Great Wall în Uniunea Europeană.

Capacitatea de producţie de Litex Motors, sunt complet nou şi mare proiect, de investiţii este principala companie bulgară, în principal. De construcţie a centralei a început cu semnarea unui acord de cooperare între Litex Motors şi Marea Wall Motor, în toamna anului 2009, doi ani mai târziu, în noiembrie 2011, fabrica a produs prima sa masina de serie de teste, care acoperă cele mai inalte standarde de calitate în industrie. Odată cu deschiderea fabricii începe producţia în masă a vehiculelor bulgari la pieţele acasă şi în străinătate.
Fabrica Litex Motors are în prezent peste 120 de persoane, vârsta medie a operatorilor este de 19 de ani, şi ingineri este de 25 de ani. În echipa de management implicat consultanţi străini şi manageri cu experienţă în producţia şi vânzările de mărci de conducere auto. La capacitate maximă a plantelor de 50.000 de vehicule pe an, este de aşteptat să fie angajaţi aproximativ 2000 de oameni. Compania bulgară a pus în practică unul dintre cele mai moderne sisteme de management pentru masini din lume.

GWM este cel mai mare producător auto privat şi exportator în China, de la ţară din Asia. Compania opereaza cea mai mare piaţă auto din lume, realiza masinile lor de Marele Zid, în peste 120 de ţări din întreaga lume - Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Europa Centrală şi America de Sud, Asia, Australia şi altele. GWM este primul şi încă singura companie independenta auto din China, care are aprobare de produsele lor de vânzare în UE, acoperind toate standardele şi cerinţele Comunităţii. GWM are centrul propriu de proiectare şi dezvoltare, care are ingineri cu înaltă calificare, şi de fabricaţie, precum şi capacitatea lor pentru anul 2012 este de 1,2 milioane de automobile anual şi va fi crescut la 2.0 milioane de vehicule anual până în 2016.

Anuntul

Cum aia a masii... or vrea astia sa vanda in toata europa, cand nici macar de lansarea oficiala a fabricii nu-si fac update la informatii, mai ales ca nu au tratucerea in engleza... Coming soon! Angry
Sper sa nu fie un Rochin ...reloaded!

"Be the change you wish to see in the world." (Mahatma Ghandi)
21-02-2012 11:27 AM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
diadi Deconectat
Moderator
*****

Mesaje: 383
Alăturat: Nov 2011
Mesaj: #10
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Au inceput si ai nostri sa dea stirea pe tv si in presa on-line

Dar tendentios pe TV -"Concurent direct cu Dacia, dar stau prost la capitolul siguranta, cu numai 4*" - de parca Dacia cu cele 2* si 3* stau mai bine decat 4* !!! Confused - cretinoizi ofticati!!!

http://www.money.ro/de-azi--china-invade...15762.html

Citat:De azi, China invadează Europa prin Bulgaria
Sursa: Agerpres | Publicat: 21 feb 2012, 09:50 | Actualizat: 21 feb 2012, 09:50

Fabrica Litex Motors, situată în localitate Bahoviţa, la câţiva kilometri de oraşul Loveci din centrul Bulgariei, va fi inaugurată oficial marţi. În această fabrică vor fi asamblate autoturisme marca Great Wall, care este cea mai mare companie auto privată din China.

La ceremonia oficială va participa premierul bulgar Boiko Borisov, ministrul economiei şi energiei Traicio Traikov, cel al transporturilor Ivailo Moskovski şi cel al muncii şi politicii sociale Totiu Mladenov.

Fabrica va avea o capacitate de 50.000 de vehicule pe an, care vor fi destinate pieţei europene, şi va fi prima uzină a unui constructor auto chinez care va produce în Europa. Aici vor fi asamblate trei tipuri de autoturisme: Voleex C10 (un autoturism compact), Steed 5 (camionetă), Hover H5 (autovehicul de teren, 4x4). Preţurile lor vor fi între 8.200 şi 14.700 de euro.

În prima fază, 150 de angajaţi vor produce 4.000 de automobile pe an asamblând piese venite din China. Potrivit directorului de marketing de la Litex Motors, Ivo Dekov, producţia va creşte în paralel cu evoluţia pieţelor atât în Bulgaria cât şi în alte ţări europene, scrie Agerpres.

Acestea vor fi primele maşini fabricate în Bulgaria în ultimii 16 ani, după ce la mijlocul anilor 90 a fost închisă fabrica producătorului englez Rover, din oraşul Varna.

Investiţia iniţială în fabrica de la Loveci se ridică la 97 milioane de euro, dar ar putea să ajungă la 300 milioane de euro dacă proiectul va avea succes. 90% din investiţii sunt asigurate de compania bulgară Litex, iar 10% revin chinezilor de la Great Wall.

"Be the change you wish to see in the world." (Mahatma Ghandi)
21-02-2012 12:55 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
ELEnNa Deconectat
Super Moderator
******

Mesaje: 58
Alăturat: Oct 2011
Mesaj: #11
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Am dat si eu un share pe FB la linkul tau pentru ca suna ok stirea.

Mda... Probabil stirea pe TV a fost "comandata" de Dacia Big Grin Jurnalistii nostri fac multe astfel de stiri sub aspectul "plicului" cu bani.. sau chiar sunt neinformati si prosti.
Asa ca fiecare gandeste cu mintea lui cat poate... Cati din cei din fata TVului stiu "performatele" Daciei in materie de siguranta? Putini... Deci o sa ia stirea de buna. Sau ... vor studia pe viitor cand se vor gandi sa cumpere un GWM. Smile

Eu abia astept un showroom in Romania!! Vreau sa vad Voolexul . Wink)
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 21-02-2012 01:58 PM de ELEnNa.)
21-02-2012 01:58 PM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
andrei.andrei Deconectat
Junior Member
**

Mesaje: 21
Alăturat: Jan 2012
Mesaj: #12
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Ma gandesc ca acum am putea sa speram la mai multe reprezentante, service-uri autorizate si piese de schimb si in tarisoara noastra?! Undecided
21-02-2012 02:09 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
valentin91 Deconectat
Member
***

Mesaje: 98
Alăturat: Feb 2012
Mesaj: #13
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
pe data de 22 feb adica acum cateva ore...au dat si cei de pe pro tv o stire despre fabrica...insa total anti reclama GWM-ului...au spus ca dotarile cat si pretul la dacia sunt peste aceasta marca.....total neadevarat...habar nu au si sunt sigur ca nici nu stiu cum arata masina asta in realitate...si o alta stire care m-a enervat la culme a fost ca HOVER-ul nu a fost supus la nici un test de N-Cap...total neadevarat....e pe site-ul chiar si pe youtube testele N-cap cu GWM X240 ca asa are denumirea....dar au aratat un test cu masina si pe masina se vedea destul de bine ca erau stikerele euro n-cap...off....mama lui de adevarat trust....:-w rusine dinu patriciuSmile)=))
23-02-2012 12:05 AM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
diadi Deconectat
Moderator
*****

Mesaje: 383
Alăturat: Nov 2011
Mesaj: #14
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
Asta e "jungla" de piata...!!!
Crezi ca cei de la Dacia stau linistiti asa cum zicea Stroie ca "e loc pentru toata lumea pe piata"...???
Le tremura si chilotii pe ei! - acum, doar bulgarii sa fie seriosi si sa se tina de treaba.
Singurul care a fost corect ca stire - Moise Guran la "Ora de business", unde a spus ca fata de Duster, Hoverul e un SUV, offroad-er adevarat, nu un cross micut de oras... Big Grin ..si mai multe pe care nu le retin exact...
Nu am reusit sa-i descarc inregistrarea emisiunii unde vorbea de lansarea GWM din Bulgaria.

GWM isi vor face singure reclama, odata iesite pe sosele...

"Be the change you wish to see in the world." (Mahatma Ghandi)
23-02-2012 09:17 AM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
sailor Deconectat
Proaspat inscris
*

Mesaje: 1
Alăturat: May 2012
Mesaj: #15
RE: Fabrica GreatWall din Bulgaria -Litex Motors- Si-a deschis oficial portile
(23-02-2012 09:17 AM)diadi Scris:  Asta e "jungla" de piata...!!!
Crezi ca cei de la Dacia stau linistiti asa cum zicea Stroie ca "e loc pentru toata lumea pe piata"...???
Le tremura si chilotii pe ei! - acum, doar bulgarii sa fie seriosi si sa se tina de treaba.
Singurul care a fost corect ca stire - Moise Guran la "Ora de business", unde a spus ca fata de Duster, Hoverul e un SUV, offroad-er adevarat, nu un cross micut de oras... Big Grin ..si mai multe pe care nu le retin exact...
Nu am reusit sa-i descarc inregistrarea emisiunii unde vorbea de lansarea GWM din Bulgaria.

GWM isi vor face singure reclama, odata iesite pe sosele...

sunt cu el pe strada din noiembrie 2007...toti intreaba ce este si cat costa! pacat ca alexandros motors nu a facut o campanie de poblicitate mai agresiva...oricum pentru drumuri forestiere si de pe camp e numai bun!!!ce m-am mai amuzat cand am mers de la baile herculane la baia de arama...toti circulau cu 5-10 km/h pe cand hoverul nu simtea gropile! si inca ceva...treceti-l fratilor pe gpl ca la drum intins facet economie la greu!!!!
15-05-2012 03:33 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  RE: Locul 7 pentru echipa GreatWall in clasamentul final al Raliului Dakar 2012 diadi 11 5,362 11-08-2016 10:10 PM
Ultimul mesaj: paraschivrazvan25
Star Litex Motors din Bulgaria va exporta maşini Great Wall în România diadi 2 1,873 13-12-2014 11:30 AM
Ultimul mesaj: ovidiu_nemteanu
Exclamation GREAT WALL MOTORS de prin vecini Vasea 0 1,227 02-01-2014 09:22 AM
Ultimul mesaj: Vasea
  Prezentare GreatWall la Ruse - Bulgaria LAwR 11 5,387 02-01-2014 09:19 AM
Ultimul mesaj: Vasea
  Locul 7 pentru echipa GreatWall in clasamentul final al Raliului Dakar 2012 LAwR 2 2,772 30-12-2013 01:04 PM
Ultimul mesaj: comanr
  Made in China, but Assembled in Bulgaria cubbusiness 0 2,255 30-05-2012 01:40 PM
Ultimul mesaj: cubbusiness
  Masinile chinezesti made in Bulgaria, devin din ce in ce mai bune LAwR 0 2,683 05-04-2012 12:41 AM
Ultimul mesaj: LAwR
  Litex Motors a deschis o reţea de dealeri GWM în Bulgaria LAwR 5 4,251 24-03-2012 07:38 PM
Ultimul mesaj: ecoprices
  REPORTAJ: Vizita la fabrica Great Wall din Bulgaria. cubbusiness 2 3,277 01-03-2012 03:01 PM
Ultimul mesaj: LAwR
  Doua modele noi de la GreatWall au primit aprobari UE LAwR 0 2,023 01-02-2012 03:00 AM
Ultimul mesaj: LAwR

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)

Powered by MyBBRomania.net