Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haval H6 - Urban SUV – își face debutul la Dubai International Motor Show
Autor Mesaj
LAwR Deconectat
Administrator
*******

Mesaje: 998
Alăturat: Oct 2011
Mesaj: #1
Haval H6 - Urban SUV – își face debutul la Dubai International Motor Show
İmage
În data de 10 noiembrie 2011, a început cel mai mare show auto din Orientul Mijlociu - Middle East International Motor Show - s-a lansat într-o manieră mare, la Dubai World Trade Center. Middle East International Motor Show are loc la fiecare doi ani. Printre brandurile participante, sunt Mercedes-Benz, BMW, Land Rover şi alte organizaţii internaţionale de branduri high-end, precum Rolls-Royce, Bentley, Maserati și alte mărci de top. Spectacolul va dura cinci zile.

În cadrul acestui show, compania Great Wall Motors va fi prezentă cu o gama de 7 modele: Haval H6, Wingle 3, Florid, Voleex C30, Voleex C10, Voleex V80 si Haval M2. Standul este situat la Stand 238, Sala 2, cu 476 de metri pătraţi de spaţiu expoziţional.
Printre cele 7 modele de la Great Wall Motors care sunt expuse, se afla noul Haval H6, la prima sa apariţie în Orientul Mijlociu. Haval H6 a intrat în piaţă în luna august a acestui an, o mașină medie/de înalt nivel, un SUV urban construit sub îndrumarea "Three-high Strategies" din "High technology, high performance and high quality", adoptate de către Great Wall Motors şi este primul model născut în noua fabrica Great Wall Motors din Tianjin, o fabrică echipată cu tehnologie de ultimă oră.
İmage

Haval H6 va fi primul autoturism care introduce motorizarea 2.4L benzină de la Mitsubishi în Orientul Mijlociu cu o transmisie automată cu 4 viteze. Cu un design neted, o formă de ansamblu plină de savoare urbană la modă, Haval H6 este echipat cu senzori de ploaie și de lumină, de monitorizare a presiunii în pneuri, airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, etc. Bazat pe un SUV-ul tradiţional, Haval H6 este o maşină mai la modă cu elemente inteligente şi design urban de lux. Prin aspectul elegant și decoraţiuni interioare calde, echipamente și dotări de vârf, acesta răspunde în mare măsură nevoilor emoţionale şi funcţionale din mediul urban al proprietarilor.
İmage

Fiind cea mai mare marca auto din China, cu cele mai multe mașini vândute în Orientul Mijlociu, Great Wall Motors a început să exporte în Irak şi Siria încă din 1998, şi este primul brand auto din China care exportă în Orientul Mijlociu. În prezent, vehiculele de la Great Wall Motors pot fi văzute în multe regiuni din Orientul Mijlociu: Irak, Siria, Arabia Saudită , Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Oman, Qatar, Yemen, etc, cele mai exportate fiind la început camionetele Wingle şi Xuan Li, ca modele principale.

Emiratele Arabe Unite, Dubai, prin amplasarea geografică avantajoasă, precum şi a dezvoltării economice şi sociale rapide, au devenit cele mai importante piețe de tranzacţionare, transport, turism şi centre comerciale din zona . De la intrarea pe piaţă în Emiratele Arabe Unite, Great Wall Motors a obţinut rezultate bune la vânzări și menţine cea mai mare pondere de vânzări în rândul brandurilor auto a Chinei pe piața Emiratelor Arabe Unite, de mai mulţi ani.

İmage
İmage
14-11-2011 10:54 PM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Haval H6 - Urban SUV – își face debutul la Dubai International Motor Show - LAwR - 14-11-2011 10:54 PM

Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
Exclamation Yes Really Haval Is Going To Launch Another SUV Vasea 0 483 28-11-2016 06:16 PM
Ultimul mesaj: Vasea
Information GWM Haval H2 florineu1 0 879 25-05-2014 10:44 AM
Ultimul mesaj: florineu1
  Great Wall Motor si TOTAL diadi 0 1,947 17-02-2012 09:07 AM
Ultimul mesaj: diadi
Thumbs Up Haval 5 SUV of the Year 2011 in Malaysia diadi 0 1,955 03-02-2012 10:47 AM
Ultimul mesaj: diadi

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)

Powered by MyBBRomania.net