Forum GWM-Club.ro
Masinile chinezesti made in Bulgaria, devin din ce in ce mai bune - Versiune printabilă

+- Forum GWM-Club.ro (http://www.gwm-club.ro/forum)
+-- Forum: GWM-Club.ro (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Noutati si informatii GWM (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Subiect: Masinile chinezesti made in Bulgaria, devin din ce in ce mai bune (/showthread.php?tid=177)Masinile chinezesti made in Bulgaria, devin din ce in ce mai bune - LAwR - 05-04-2012 12:41 AM

Chinezii de la Great Wall care abia ce au inaugurat o fabrica in luna februarie dincolo de Dunare, in Bulgaria, au inceput sa intre in pas cu Europa. Ei prezinta un automobil hibrid si doua SUV-uri noi, in premiera, la Salonul Auto de la Beijing (23 aprilie-2 mai). Pe langa acestea, noile motorizari dezvoltate de companie par foarte moderne si pot pune pe ganduri producatori auto mult mai cunoscuti.

İmage

Noutatile absolute sunt Voleex C20EV, un crossover hibrid reicarcabil la priza, si M4, un SUV compact, mai mic decat Hover. SUV-ul H6 este si el, de asemenea, o noutate.

İmage

Pe langa noile modele, Great Wall va prezenta motorizari si transmisii noi. Este vorba despre un motor de 1,5 litri pe benzina, turbo, ce dezvolta 150 Cai Putere (CP), un propulsor de 2 litri, turbo, cu injectie directa, ce livreaza 218 CP, precum si un motor de 1,3 litri biturbo de 150 CP. Cel mai mic motor pe care Great Wall il prezinta are o capacitate cilindrica de 1 litru si dezvolta 103 CP.

İmage

Pe langa aceste patru motoare moderne, compania auto chineza va prezenta si o transmisie automatizata cu dublu ambreiaj (DCT) si o noua cutie de viteze cu sase trepte.Spatiul ocupat de Great Wall la Salonul Auto de la Beijing va fi de 2.000 metri patrati (mp), la stand urmand sa fie expuse 20 de masini.


Powered by MyBBRomania.net