Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: 1.2-HOVER-PREZENTARE MEMBRI
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Administrator Scris:Sa facem cunostinta!

lex_snake Scris:salut prieteni,
numele meu e Alex,sunt din Bucuresti,sunt proaspatul proprietar al unei chinezoaice de care sunt momentan multumit.
masina are 1100km,merge foarte bine si se comporta bine pe drumurile noastre de 2lei..
sper sa ne inmultim.

costypaval Scris:salutare hoveristilor .numele meu e costy de trei ani stau in milano, am cumparat masina in 2009 din italia

daalos Scris:Salut!
Numele meu este Adrian si sunt din Onesti - Bacau.
Masina o am din dec. 2009.

alex_man Scris:Salut prieteni!
Numele meu este Alex si sunt din Ploiesti.
Masina o am din iunie 2009 si am in prezent 25.500 km.
Ne-am mai ''auzit" pe Softpedia.

ovidiu_nemteanu Scris:Salut hoveristi, sunt Ovidiu din Piatra Neamt, am masina din 2009 si am parcurs 10500 Km fara nici o problema.
Sper ca aici sa ne gasim locul si sa nu mai fim deranjati de tot felul de intrusi si "specialisti" in masini. Sa incercam sa " convetuim" cat mai mult in domeniul care ne pasioneaza si sa formam un adevarat HOVERCLUB.
Sa nu creada cineva ca vrem sa ingradim exprimarea libera a "diverselor opinii", normal, ca oricine are ceva de spus o poate face dar cu argumente si in limita bunului simt.
Dupa cum am promis voi transfera ce am postat pe Softpedia si care ar putea ajuta pe utilizatorii aceste masini.
La multi Km, cu sanatate si sa auzim numai de bine.

foravis Scris:Salut, ma numesc Stefan, sunt din Pitesti si am serviciul in Bucuresti. Am un Hover din 2008 dar am avut ceva probleme cu el la partea electrica si nu am apucat sa-l conduc decat 5500 km din care 70% traseu muntos. Imi place masina pentru ca face bine ce trebuie sa faca. Clar nu-i o masina de autostrada dar pentru plimbari si trasee de munte e o placere. Astept sa vad cum se comporta la 180000km cat are cealalta masina a mea Smile

ovidiu_nemteanu Scris:Foravis , bine ai venit in randurile noastre! Spune ce probleme ai avut la instalatia electrica. Ma intereseaza, am studiat destul de mult instalatia la aceasta masina, am si facut unele modificari, se s-a intamplat?

foravis Scris:Scurt circuit la baterie => ars mai multe sigurante (inclusiv cea de la baterie... pe care n-am gasit-o inca de cumparat) + amplificator casetofon. Reparatia am facut-o eu. Din punctul asta de vedere Hover e o masina destul de accesibila. Usor de desfacut, usor de pus la loc.... inclusiv la partea mecanica.

ovidiu_nemteanu Scris:Bine ca nu s-au ars calculatoarele, ai avut noroc. Ai dreptate este o masina accesibila pentru reparatii. Vezi pe softpedia ce am facut si eu - am desfacut aproape tot bordul fara probleme. Numai ca trebuie avut grija - la orice interventie la partea electrica este bine sa se deconecteze bateria pentru a proteja electronica. Am sa reiau postarile anterioare. In legatura cu siguranta generala - incearca la Axexandros Motors.
Sa auzim numai de bine.

ovidiu_nemteanu Scris:Urez toturor HOVERISTILOR La Multi Kilometrii fara probleme si LA MULTI ANI cu sanatate alaturi de cei dragi.
URL de referinţă