Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: Mers intrerupt - Benzina
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Masina a stat 3 saptamani nemiscata de pe loc, motorul a mai fost pornit cel putin 1 la 4-5 zile.

Dupa inlocuirea conductei de vacum galerie, harta GPL era data peste cap din cauza lipsei parametrului MAP. Am zis ca o scot la o tura si recalibrez tot. La un moment dat dupa vreo 50km a inceput sa dea in nas pe benzina. Am schimbat filtru de benzina sa elimin posibilitatea mizerii depuse in cel vechi. Continua sa faca la fel.

Ideea este ca pe GPL merge foarte rotund, pe benzina ... ma intristeaza Smile). Am eliminat din discutie problema la instalatia de aprindere. Mai raman injectoarele benzina.

Masina are montata momentan filtrul manufacturat sport. Cand reusesc sa ma conectez la diagnoza voi putea furniza date suplimentare din interior.
Vezi la Diagnoza am scris ceva ... poate reusesti..
Nici cum nu am reusit sa ma conectez cu diagnoza de pe calculator(tiggo + elm bluetooth), mai am o interfata pe usb la Cluj cand ajung pe acolo incerc si cu aceea.

Pana una alta am rezolvat problema motorului, am luato cu diagnoza inginereasca + ureche muzicala. Dupa cum banuiam fenomenul se intampla doar cand erau active injectoarele benzina. Siguranta mufie primului injector era largita ceea ce a permis mufei injectorului sa iasa, de tot. Spre surprinderea mea nu am avut aprins MIL in bord(ori o fi ars becul/ledul indicatorului). Un pic de forta si am redat forma initiala sigurantei, am dat cu spray de contact in mufe si imediat s-a simtit mersul mai rotund.
Ok ....asta-i meseria ..... Brava.
Nu mi-ai raspuns la o intrebare ... Calculatorul tau la care conectezi interfata "vede" interfata, aloca si afiseaza portul de comunicare asa cum ti-am explicat?
Stima
da il vede dar nu se creaza tunelul prin care sa comunice softul cu ecu
salut, eu stau in gruia, la mine merge interfata si softul, daca vrei putem face un test sa vedem de ce nu merge la tine. PM si se rezolva repede si fara bani
inseamna ca al tau e hoverul portocaliu pe care-l vad des pe Horea. Inca nu am revenit in CJ, daca este necesar vorbim. Mersi
Nu, ala e alt coleg care sta pe strada aia abrupta :-) Eu stau undeva pe langa statia meteo.

Al meu e negru cu bullbar cica cromat. Te astept cu placere daca ai nevoie de ceva ajutor.
Salutare...de ceva timp masina a inceput sa mi mearga intrerupt pe GPL dar era insesizabil...de putin timp a devenit sa devina din ce in ce mai pronuntata problema...am schimbat fise,bobina,bujii,garnitura capac culbutori....inca nu ii dau de cap...
Pe benzina merge rotund dar pe gpl merge intrerupt atunci cand o accelerez si asta doar la cald.Ce ar putea avea ?
Mergi si schimba filtrele la GPL
URL de referinţă