Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: GWM Hover vs. Shuanghuan CEO
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Despre Hover am tot citit (mai ales pe acest forum interesant), cat despre "copia" lui BMW X5 combinata cu Toyota, etc... nu prea fiindca nu am gasit unde.
Postez aici doar ca o curiozitate, poate unii dintre voi stiu mai multe despre acest Shuanghuan. (si ma refer la detalii tehnice, comportament, consum, etc.)
Eu as ramane la Hover, cu toate ca am gasit CEO SH ceva mai ieftin.


Shuanghuan CEO :
─░mage
daca hover este o kinezarie , o copie a lui isuzu axiom 99% acel CEO este o masina copiata de un idiot sinistru, arata groaznic, o kinezarie kinezarita ca sa zic asa un fel de copie la copie.

o strutocamila!
Dar e putin mai mare si ceva mai luxoasa.

Mie nu mi-a placut, am scos-o din calcul.
Fiecare cu gustul lui !
Spre exemplu, strict ca design (interior / exterior), nu mi se pare ca arata rau... nicidecum ca o "strutocamila" Smile , iar cu putin tunning de bun gust poate iesi ceva interesant. Dar asta este o alta discutie.

Eram curios daca stie cineva detalii despre acest autovehicul in speranta unei comparatii cu Hover.
Am auzit ca ar fi praf la partea electrica.
praf ne-praf, din fata liceu , din spate muzeu. nu se poate sa existe asa ceva , e o panarama trista.
am vazut un CEO astazi, in parcarea SIR (Militari-Bucuresti)...masina fiind nici prea urata, dar nici draguta. Interesant interior totusi.

Am mai gasit un mini-van care imi place, dar este prea riscant sa-l iau tinand cont ca nu am gasit informatii despre el :

http://chinaautoweb.com/car-models/dongf...g-lingzhi/tocmai cand vroiam sa "salt" un Hover (http://www.autovit.ro/gwm-hover-C30577725.html) ieftin, l-a luat altcineva mai rapid.

Sper sa apara pe forum si sa ne spuna cum este noua sa achizitie!
URL de referinţă