Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: GWM Voleex C10 versus Dacia Sandero
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Voleex C10 noul rival pentru Dacia Sandero.
Voleex C10 este o masina compacta, care combină un design atractiv, de înaltă calitate şi tehnologie, ce urmeaza tendinţele actuale din lumea auto. Interiorul masinii ofera un echilibru între elegant, design modern , funcţionalitate şi confort. Masina dispune de un bogat echipament standard, inclusiv de control al climei, sistem audio premium cu USB, geamuri electrice, lumini de ceata, reglare a înălţimii pentru scaunul şoferului, servodirecţie asistata , şi multe altele.

Securitatea este un alt aspect important: masina are frane pe disc pe toate rotile, ABS cu EBD, Brake Assist, ESP (optional), airbag-uri pentru şofer şi pasager (standard), airbag-uri laterale (opţional), airbag-uri cortina fata si spate (opţiunal), centuri cu mecanisme pirotehnice , etc

Masina este produsa in Bulgaria la Lovech de catre holdingul chinez Great Wall Motors si compania Litex Motors. Producatorul ofera 5 ani garanţie integrala sau 100.000 de km.

Voleex C10 prezinta un motor pe benzină Euro 5 ,cu sincronizare variabilă a supapelor, cu o capacitate de 1,5 litri DOHC, 97 CP putere şi 138 Nm de cuplu. Vehiculul accelereaza de la 0 la 100 km / h in 11.1 sec. iar viteza maxima este de 175 km / h. Consumul mediu indicat de producator este 7,3 L / 100 km.
Vehiculul are o lungime de 3,8 metri, iar silueta sa este aproape identica cu Toyota Yaris.

Pretul de vanzare al Voleex C10 in Bulgaria este de aproximativ 8,175 Euro Tva Inclus. http://www.greatwall.bg

Sursa: http://autopromo.wordpress.com/2011/10/1...a-sandero/
Voleex iasa castigator la multe aspecte. Pierde la portbagaj (cred ca e mai mic) si la motorizari (una singura).

Personal nu imi place designul grilei la varianta "sport".
Frumos Voleex C10 asta, sa vedem cata cautare va avea cand va iesi pe piata in UE!!
URL de referinţă