Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: Prezentare GreatWall la Ruse - Bulgaria
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
La începutul lunii octombrie, în orașul Ruse din Bulgaria a avut loc un test drive organizat de GreatWall cu autoturismul Voleex C10. Ei au prezentat două automobile care au putut fi testate. Printre Participanții la eveniment au fost mulți cetățeni din România, care au fost curiosi sa vada vehiculele bulgare.

In plus față de C10 echipa reprezentantului autorizat al GreatWall din Ruse - Es Trans, a prezentat în premieră familia de modele Voleex - C20 și C30.
Faine, nu arata rau deloc.
C10 imi place cel mai mult Smile
daa...ai dreptate lawr...arata mult mai bine c10...
Nimic nu e bulgaresc .
Deocamdata .
Toate sunt aduse pe vapor din China .
Doar le-au montat rotile aici Wink
Mai avem de asteptat pentru productia bulgareasca .
Poate in 2013 ... cum v-am mai spus ...
Ceea ce conteaza e ca daca ai banii cash te duci la 60 de km de Bucuresti si iti iei masina noua , plus ca daca mai ai si firma nu mai platesti TVA.
Povesti de adormit copiii ...
Am comandat noi 5 bucati , nu una!
Nu au nimic pe stoc!

Inainte de a putea cineva cumpara din Bulgaria fiti siguri ca veti vedea la noi in showroom H5 si Steed !


...
Ce mincinosi sunt bulgari astia , aduc masini din China si scriu pe ele Made in Bulgaria, plus ca mai sunt unii pe forumul echivalent http://forums.gwm-bg.com/ care cred ca si-au cumparat respectivele masini desi ele nu sunt pe stoc, nu mai zic ca organizeaza intalniri ale pseudo-posesori(vin cu tramvaiul la intalnirea posesorilor de Great Wall ? )
(02-11-2012 07:29 PM)cubbusiness Scris: [ -> ]Ce mincinosi sunt bulgari astia , aduc masini din China si scriu pe ele Made in Bulgaria, plus ca mai sunt unii pe forumul echivalent http://forums.gwm-bg.com/ care cred ca si-au cumparat respectivele masini desi ele nu sunt pe stoc, nu mai zic ca organizeaza intalniri ale pseudo-posesori(vin cu tramvaiul la intalnirea posesorilor de Great Wall ? )

miroase a kinezism acest comportament!
pai mi se pare normal sa miroasa asa doar sunt din china!!!
S-au adus cateva sute de masini din China (ia te uita de unde au cumparat bulgarii si fac intalniri cu ele , ca sa vezi ca nu vin cu tramvaiul istetilor) , am mai spus asta si anul trecut cand unii priceputi se-mbatau cu apa rece cum vor cumpara ei ieftin si bun din Bulgaria in 2011Wink "Popa nu repeta de 100 de ori la o baba surda" , spune proverbul .
Bineinteles ca scrie pe ele made in Bulgaria , ca doar de asta au construit fabrica ...Wink(desi au montat decat rotile)
Deci , in 2013 mai discutam despre masini bulgaresti , deocamdata nu au produs efectiv nimic ,dupa cum spuneam ...
Superba prezentare a grupului-mama, 2013:http://www.youtube.com/watch?v=xQKKew0F5zI
URL de referinţă