Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: Cateva sfaturi de achizitie...
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salutare,

De ceva timp urmaresc forumul si studiez "problema" GWM. Sincer, sunt placut impresionat si urmeaza sa achizitionez un Hover in urmatoarea perioada, asa ca as dori cateva sfaturi de achizitie:

- de unde imi recomandati sa cumpar (dealer), poate chiar cunoasteti o oferta buna, cine stie...
- probleme dupa care ar trebui sa ma uit, zgomote, etc, orice info este foarte util
- din experienta voastra merita piele sau textil
- navigatia stoc este buna de ceva sau merita mai mult una aftermarket?

Cam atat pentru moment, in rest am citit pe net si mi-am cam format ideea. un singur lucru m-ar mai interesa: costul reviziilor.


Multumesc si va doresc o saptamana cat mai placuta!
Salut, sa iti raspund pe rand:

1-Iti recomand sa vezi mai multe masini si sa te opresti la cea care iti place mai mult. Dezavantajul la dealer este ca masina poate arata foarte bine, sa fie extrem de cosmetizata iar partea tehnica la pamant. De asemenea cosmetizarea sa fie facuta prost iar dupa putin timp masina sa isi arate adevarata infatisare. Sincer eu daca as fi sa cumpar din nou, nu as mai cumpara de la dealer. Dar atunci cand am luat-o oricum nu aveam alternative, era singura la vanzare din tara in varianta pe care o doream.

2-Nu prea exista nicio problema specifica Hover ... te uiti ca la orice alta masina la toate dealiile. Eventual insisti putin mai mult pe sistemul 4x4, cuplare, decuplare, reductor, etc.

3-Pielea e de proasta calitate, dar varianta Super Luxury vine doar echipata cu piele si punand in balanta celelalte avantaje, clar merita cu piele. Totusi sa refaci tot interiorul cu o piele de calitate costa 500-1000 euro, nu e un capat de tara. Cel mai repede se uzeaza pielea de la sofer.

4-Nu exista navigatie stoc. Ultimele modele de Hover vandute(2008-2009), in varianta Super Luxury veneau cu un DVD in locul playerului tip combina din anii 90, care se regaseste pe celelalte versiuni. Dar in afara de un ecran color, nu stie sa faca nimic. Singura solutie de a avea un player bun, e inlocuirea celui original cu unul aftermarket precum e al meu.

5-Costul reviziilor e acelasi ca la orice alta masina. Pentru partea tehnica, vezi aici:

http://www.gwm-club.ro/forum/Forum-Zona-...mabile-etc

Cateva preturi aici:

http://www.gwm-club.ro/forum/Thread-Vand...-Hover-CUV
Salut,

Asa este si la mine, masina pe care mi-o doresc se afla la dealer. Nu prea am cum sa vad prea multe, tinand cont ca majoritatea sunt de vanzare la Mia Motors, iar celelalte sunt imprastiate prin tara. Tzeapa iti poti lua si de la particular, totusi cei de la dealer iti mai dau o garantie, mai poti rationaliza cu ei.
Azi ma duc sa vad vreo 2 masini, sper sa fie ok.
URL de referinţă