Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: Naşterea unei noi comunităţi: GWM-Club.ro
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Postăm şi aici articolul din blog în cazul în care intenţionaţi să comentaţi, să vă spuneţi părerea sau să dezvoltăm discuţii pe seama lui. Smile


Încep prin a vă mulţumi pentru faptul că aţi accesat acest site care sper să dispună de informaţiile necesare care să acopere în totalitate nevoile dumneavoastră de a cunoaşte.

Când m-am gândit să creez un club auto reprezentând marca GWM a fost un impuls în primul rând datorită faptului că îmi doream ca viitorii cumpărători, sau chiar potenţialii, să nu treacă prin ceea ce am trecut eu atunci când m-am hotărât să achiziţionez o maşină din această marcă. Şi anume, în ziua în care văzusem prima dată un anunţ cu un Hover la vânzare a fost o surpriză mare pentru mine. De ce? Pentru că sunt un mare pasionat de maşini şi rar se întâmplă să îmi scape vreun model de maşină din vedere, dar mi se părea şi mai ciudat că mi-a scăpat o marcă întreagă. Ei bine, mi s-a întâmplat. Şi nu doar că nu auzisem de ea, dar nici nu-mi aminteam ca vreodată să fi văzut pe stradă o maşină care să semene cu asta…

Din curiozitate, am continuat cercetările… şi am căutat informaţii şi păreri o perioadă lungă de timp fără să omit vreun post de pe toate forumurile despre marcă. Fie ele venind din partea proprietarilor, cunoscătorilor, reticenţilor, sau din partea oamenilor cu prejudecăţi, eu am citit tot. Dar despre asta este vorba, despre răsfirarea informaţiilor, despre faptul că persoanele interesate de marcă, sau chiar noi - proprietarii de GWM, nu găsim informaţii concentrate si adunate despre marca noastră. Pentru mine a fost frustrant să mă confrunt cu Google-ul (mai ales cu Google Translate) pentru a afla ceea ce mă interesa şi aş fi fost recunoscător dacă ar fi existat un astfel de site românesc înainte ca eu să îmi cumpăr maşina. (M-ar fi salvat de traducerile de neînţeles din chineza, rusă şi aşa mai departe.) Avem nevoie de părerile noastre, a românilor.

Astfel, m-am gândit să vin în ajutorul nostru, al tuturor, şi să creez acest club a cărui sferă de desfăşurare sper să cuprindă tot ceea ce avem nevoie. Un loc, un spaţiu unde să putem comunica, unde să putem desfăşura o activitate. Ştiu că piaţa GWM în România acum este aproape moartă, însă vor apărea noile modele şi la noi, şi odată cu ele, noi cumpărători. Ceea ce ne va aduce noi membrii. Eu chiar îmi doresc o comunitate a noastră, a posesorilor, a doritorilor şi chiar a curioşilor!

În porţiunea de Forum mi-am prezentat maşina, am povestit puţin şi aici despre alegerea mea, însă am detaliat mai multe pe forum, şi, dragi colegi, vă aştept şi pe voi să faceţi acelaşi lucru. Pentru a ne descoperi maşinile, pentru a face cunoştinţă şi pentru a ne împărtăşi opiniile; opinii care pentru viitorii cumpărători cu siguranţă vor însemna foarte mult.
Vă aştept cu drag să vă alăturaţi Clubului Auto GWM!
Felicitari!!

Ma bucur ca s-a nascut acesta comunitate si in Romania. O sa aveti de infruntat multe prejudecati si bataie de joc, dar sper sa nu va descurajeze si sa creati o comunitate care va oferi informatii obiective si utile(sa filtrati reclama prosteasca facuta de unii si sa curatati noroiul lasati de altii).
Am vazut foarte multe Hovere prin tara, uneori cate 5-6 in coloana pe drumuri de munte, deci posesori sunt. Speram ca o sa se adune aici incet incet.

Bafta, rabdare si perseverenta pana cresteti mari Smile
Multumim de urari! Smile

Sunteti bineveniti si voi in comunitate. Si lucrul asta este clar. Noi singuri nu putem sa devenim mari! Trebuie sa crestem cu totii.

Deja rautati au aparut pe marginea acestui club, unele controlabile altele nu. Si nu dorim sa ne confruntam cu nimeni si nimic Smile Fiecare sa isi vada de treburile lui.

Si in ce sens sa crestem mari?! Nici nu stiu daca vrem asta. Noi ne dorim ca voi, cei care accesati sa fiti multumiti de ceea ce am creat noi, insa de acum incolo nu mai depinde doar de noi. Decat multi si rai, mai bine putini dar buni!
Trebuie sa ne ajutati mai departe. Depinde de voi in primul rand, de mentalitatea, deschiderea si disponibilitatea mintii omenesti. Cum spui si tu, exista prejudecati. Dar noi nu suntem aici pentru a le infrunta, ci pentru a face si arata lucrurile asa cum sunt ele si astfel omul are posibilitatea de a discerne singur informatiile. Daca o tine tot pe a lui nu mai este problema noastra.

Sincer, ne incanta cand vedem sustinatori. Si vom face in asa fel incat sa fie cat mai multi. Cu bune si cu rele, vom merge mai departe. Smile
Indiferenta fata de rautatile dimprejur este cea mai tare arma! bafta maxima va urez si eu si sa va bucurati de club si de masinuta cat mai mult posibil si sa va folositi de ea peste tot pe unde va doriti!si inca o urare: sa ajungeti cu ea pana in tara de origine daca e cazul intr-o calatorie unica! oare cat ar dura?Tongue
Va salut pe toti. Eu unul simteam nevoia unui astfel de club si forum. Va trebui sa incercam sa nu lasam intrusi intre noi, respectiv, carcotasi sau atotstiutori care dau cu parerea sau critica ceea ce de fapt nu cunosc. Unii dintre ei sunt elevi de liceu sau scoala generala cu cateva cunostinte de informatica sau altii care daca nu au un serviciu au timp mai mult si nu stiu ce sa faca cu el. Cred ca va trebui sa cautam o solutie de a elimina astfel de intrusi. In rest numai de bine. Suntem rari pe drumurile tarii si frumos este ca macar sa ne facem semn cu farurile cand ne intersectam pe sosele.
Salutare! Si eu simteam nevoia aceasta, de aceea l-am si creat! Nu vor exista astfel de oameni printre noi, ma voi asigura de lucrul acesta.
Acum suntem rari, intr-adevar, dar incepand de anul viitor se va pune la punct reteaua de dealeri care vor comercializa autoturismele GWM fabricate peste Dunare la vecini si sunt sigur ca vom strange multi membrii!
Salutare!
Nici eu nu cunosteam aceasta marca. De 2 saptamani cautam o masina SH cu 4x4 LOW care sa se incadreze in bugetul de 8000 euro, sa merg iarna in oras si vara pe drumuri off-road. Am vazut un anunt al unui dealer din Craiova. L-am sunat si mi-am cerut scuze ca nu stiu nimic despre marca Hover. Mi-a explicat ce si cum si in cateva ore eram posesor de Hover.
Este o masina frumoasa, am incercat-o pe digul de forta al Dunarii si prin padure, si-a facut treaba excelent si nu regret ca am luat-o.
Stati linistiti posesorii de Pajero, Patrol, Land Cruiser sau alte scule nu stau sa scrie de rau despre Hover. Cei care scriu au frustrarile lor .
(28-11-2013 02:13 PM)stefan Scris: [ -> ]Salutare!
in cateva ore eram posesor de Hover.
Este o masina frumoasa, am incercat-o pe digul de forta al Dunarii si prin padure, si-a facut treaba excelent si nu regret ca am luat-o.

Salutare Stimabile !
Bun venit in mica comunitate.
Felicitari pentru munca depusa!
legat de promovarea marcii/forumului, v-as putea ajuta, avand experienta de 7 ani in "domeniu", dar as vrea sa discutam in privat. multumesc pentru intelegere!
URL de referinţă