Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: Browsing
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Nu stiu daca am facut bine ca am deschis topicul asta, se poate muta sau sterge.

Ma gandeam sa avem un loc in care sa punem filmulete sau alte lucruri interesante pe care le mai gasim pe net, nu neaparat care sa tina de GWM.

Incep eu cu ceva socant:conduc des un asemenea automobil . cuplul foarte mare al motorului diesel turbo induce in momentul accelerarii pe gheata un dezechilibru destul de mare care poate sa te ia prin surprindere,mai ales la schimbarea treptelor de viteza.hoverul are un mare avantaj fata de navara pe gheata avand o evolutie blanda a puterii si cuplului motor .

tipul nu prea a controlat bine masina poate cauta ceva prin masina,scapase tigara jos , nu am idee ,cert este ca oscilatiile directiei par a se amplifica ducand la iesirea pe sensul opus de mers si la impact.

inca ceva ,lumea nu prea intelege ca navara,pathfinder,toyota hilux ,hover sant vehicule "part time 4wd" ele in majoritatea timpului sant conduse cu tractiunea spate .vehicolul din imagine daca ar fi fost cu 4x4 activ niciodata nu s-ar fi intamplat asemenea lucru insa atunci cand ai portiuni de asfalt uscat de ger si gheata nu prea pui masina pe 4x4 deoarece risti sa o strici sau sa o uzezi inutil.

aici castiga teren suv urile de lux ,mai ales crossoverele 4x4 permanent care au un comportament neutru pe viraje si scene de genul asta sant evitate de obicei .

deasemnea un rol imens il are distributia maselor automobilului care la autoutilitare este absolut dezastru,greutatea pe putea motoare fiind foarte mica atunci cand mergi gol.

iarna este indicat chiar si la noi cei cu hover sa avem 100-150 kg in portbagaj.

veti vedea ce bine sta pe gheata si zapada
URL de referinţă