Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: Sa ne cunoastem mai bine!
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
LAwR
Laurentiu
id mess: gwmclub
e-mail: gwmclub@yahoo.com
22 ani
Bucuresti.

Posed un GWM Hover, cumparat acum o luna, el m-a determinat sa creez clubul Great Wall Motors, mai multe detalii le-am postat la partea de blog a site-ului Smile

Imi place domeniul auto, sunt pasionat de modificari si tuning, pe langa Hover mai am un Chevrolet Aveo care a fost pus la punct din toate punctele de vedere, dar din pacate urmeaza sa il vand, doresc o masina cu cutie automata.
Imi pare rau ca o sa dai Aveo, erai unul dintre cei mai buni cunoscatori in dezmembrarea si ansamblarea lui Big Grin.Dar asta e viata, toate au un inceput si un sfarsit.Succes
Raresh, inca nu am murit, deci pot spune ca inca sunt! =)) Iar cum tema topicului este aceea de a face cunostinta intre noi, ar fi frumos daca te-ai conforma! Big Grin
ZIceam de sfarsitul Aveo-ului Smile).Nu de al tau Tongue. Astept sa vad ce iti mai trece prin cap cu Hoverul.

SI ontopic, daca tot insisti:
Rares, Cj, 20 de ani, Aveo gri Tongue.

Succes cu forumul si site-ul :*
..........
Multumesc! Smile

Spor la vandut, sa scoti cat mai mult pe BMW! Tongue
Adrian
ID : ramoon37
Onesti

GWM Hover CUV, Alb - model 2008, cumparata in decembrie 2009 si inmatriculata februarie 2010, deci apare in acte ca achizitie 2010.

Am initiat mai de mult un Club Hover, actualmente nefunctional, dar pe care mai puteti gasi ceva informatii.
Bine ai venit Adrian!
Daca esti administrator si ai acces la baza de date, ma pot interesa cum sa copiem cele mai interesante topicuri de pe http://gwmhoverclub.freeforumit.com (banuiesc ca despre el e vorba) daca esti de acord.
Sunt posesorul unui hover din aug. 2007, 52000 km, unic propietar, revizii la timp,numai la nipon Constanta.Probleme pana acum: inlocuit telescoape, sch. de 2 ori placutele de frana, reparat ansamblul radio-cd(la cei de la Ploiesti), sch.ansamblul comanda lumini-semnalizare, sch. bobina de inductie, sch. modulul ce comanda inchiderea centralizata. O fii bine o fii rau, o fii normal la km ce-i am pana acum? Acum cand o pornesc dimineata sau dupa ce sta cateva ore are o intrerupere si dupa aceea dispare - probabil bujiile sau chiar si fisele. Astept un eventual sfat.Va multumesc!
Salut! Deschide si tu un topic in aria destinata masinilor personale, iar acolo o prezinti in detaliu, incarci poze, discutam, analizam si incercam sa gasim raspunsuri la intrebari Smile Aici ne spunem numele, localitatea de provenienta, date de contact, etc.

Legat de problema cu intreruptul: desfa capacul de la motor si mai apasa putin fisele la ambele capete. Si eu am avut acele intreruperi iar dupa ce le-am infipt mai bine a fost totul ok. Daca le-ai desface si ai da cu niste spray pt contacte electrice, ar fi mai bine. Daca tot nu se rezolva, trebuiesc inlocuite.
Multumesc! am sa incerc varianta cu sprayul de contact si sa vad ce rezultate da, iar cu deschiderea topicului si alte "minuni" ale calculatorului imi cer scuze, sunt nascut mai devreme, am si eu o varsta si ma pricep atat cat am invatat, mai apelez la cunostintele copiilor, asa ca imi cer scuze si rog sa fiu inteles atat cat se poate.Inca o data multumesc si mai astept sfaturi.
URL de referinţă