Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: GWM - cresteri semnificative de vanzari in 2011
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Citat:Professional şi Focus-secret pentru Great Wall Motors, pentru Succesul în recesiune

2012-1-18 09:28:05 clic: 183 ori

În 2011, piaţa chineză a înregistrat o încetinire auto afectată de diverşi factori. Comparativ cu 2010, volumul vânzărilor a fost de ansamblu a scăzut cu 30%. Marci chinezi independenţi au fost mult mai fragile, iar cota lor de piaţă a alunecat brusc. Cu toate acestea, Great Wall Motors, a menţinut o creştere puternică în piaţă astfel de sumbre.


Potrivit datelor publicate de Asociatia autoturism China, din ianuarie până în decembrie 2011, vanzarile cumulate ale Great Wall Motors sa ridicat la 490.000 de automobile, a crescut cu 22,5% faţă de anul trecut, depăşind cu mult vânzările din sectorul de mediu. Dintre acestea, vânzările la export au fost 83.000 de masini, cu o creştere de 50% pe o bază anuală. Dintre cele trei tipuri, vânzările de Haval SUV au fost 165.000 de maşini, clasificate consecutiv, primul în China de vânzări independente SUV pentru nouă ani. Vânzările de Great Wall a ajuns la 205.000 Voleex autoturisme a crescut cu 39,3% faţă de anul trecut. Vânzările de Wingle Pick-up a reprezentat pentru 120.000 de autoturisme au crescut cu 18% faţă de anul trecut, pe locul 1 în consecutiv vânzările naţionale de 14 de ani.

În ceea ce priveşte performanţele de operare, Great Wall Motors a realizat venituri de operare la 21.38 miliarde RMB, în primele trei trimestre, cu o creştere de 41% comparativ cu anul trecut. Profitul net a fost de 2.55 miliarde RMB, în primele trei trimestre, a crescut cu 77%, pe o bază anuală. Creşterea volumului de vânzări şi rentabilitatea au fost atribuite la o creştere a profiturilor nete.

Great Wall Motors cuprinde în cele din urmă recoltare, după mulţi ani de eforturi pe profesionale şi de concentrare. După cum sa afirmat de către preşedintele Wei Jianjun, un brand puternic este un adevărat lider în zona sa şi de un reprezentant al tip de produs în inima clientului. Great Wall Motors este angajat pentru a deveni prima întreprindere de a stabili un brand în tipuri de produse sale. În termen lung, concentrându-se pe construirea de brand ar putea ajuta la Great Wall Motors, pentru a îmbunătăţi competitivitatea de ansamblu. În prezent, atât volumul de vânzări şi influenţa de Great Wall Haval SUV si pick-up Wingle au posedat avantajele de brand. Eforturile privind concentrarea s-au dat rezultate.

Potrivit lui Wang Fengying, preşedinte al Great Wall Motors, Great Wall Motors este dedicat-o stea de calitate în primul rând, şi apoi vinde produse si branduri. Numai produse de înaltă calitate pot garanta de brand valoros. Prin urmare, Great Wall Motors se va concentra pe produse de înaltă calitate în competiţie, în loc de a face masini de slabă calitate şi un preţ mic.

În 2012, Great Wall Motors va lipi la stilul prudent. Volumul de vânzări se adreseaza 600.000 de masini. Dintre acestea, vânzările la export se aşteaptă la 100.000 de masini. În 2012, calitatea de orientare este în continuare strategia de bază. Produsele se va concentra pe trei tipuri de continuu să rămână o creştere stabilă a fiecărui tip. În plus, trei noi modele vor fi lansate. În plus, personalul responsabil de Great Wall Motors a exprimat sincer că Great Wall Motors nevoie pentru a îmbunătăţi sale de puncte de vânzare şi servicii de terminale cu creşterea de inventar. În 2012, Great Wall Motors se va concentra pe rezolvarea problemelor utilizatorilor finali. Clientii vor vedea îmbunătăţiri în servicii şi în alte zone.

Stirea
URL de referinţă