Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: Great Wall Motor si TOTAL
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Incet, incet, "greii" de piata mondiala incep sa fie atrasi de GWM si sa-i recunoasca meritele.
O buna reclama si recomandare pt. GWM pe piata vestica.
Traducere cu google:
Citat:Great Wall Motor si TOTAL a semnat un Acord de Cooperare

Great Wall Motor si TOTAL, o lume de clasa Franţa pe bază de lubrifianţi, firma a intrat într-un acord de trei ani de cooperare internaţională, la o ceremonie de semnare a avut loc pe 9 februarie 2012 la Great Wall Motor Company Limited global sediul în Baoding, China.

În conformitate cu termenii acordului, TOTAL devine partener recomandat Great Wall Motor pentru vanzarile de lubrifianti din toate Great Wall Motor este după reţele de servicii de vânzări în reţelele de tarile din vestul participante vor primi acces la Total lubrifianţi de înaltă performanţă de cuarţ auto, precum şi toate expertizei de marketing din TOTAL, prin care Marea Motor perete va fi în măsură să asigure loialitatea clientului său.

Great Wall Motor si TOTAL subliniat, atât cu privire la valorile-cheie de profesionalism, competenţă şi orientate spre client. Prin intermediul parteneriatului lor Great Wall Motor si TOTAL confirma obiectivul lor comun de a consolida prezenţa lor în creştere în piaţa globală şi partener pe dezvoltarea de înaltă calitate, produse şi servicii dedicate pentru cerinţele de şoferul lui.

În plus, Concurenţă total este de un sponsor major la Great Wall Motors, pentru Raliul Dakar 2012. Rezultatele excelente Great Wall Motors "Haval SUV-ul Echipa Dakar realizat (locul # 7 si # 20) va consolida în continuare această cooperare.

TOTAL, o filială a grupului Total, îşi vinde produsele în peste 150 de ţări. TOTAL produce uleiuri de bază, lubrifianţi? pentru. industria de automobile, şi sectoarele marine, unsori?, anti-îngheţ şi agenţi de răcire

Stirea
URL de referinţă