Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: Siguranta Hover 4* ANCAP
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Intrucat s-a discutat mult pe baza sigurantei Hover-ului, m-am gandit ca trebuie sa prezint cateva informatii.
Daca pentru unii testele facute in China si Rusia nu prezinta suficienta incredere, cred ca cele din Australia nu mai pot fi contestate, confirmand cele 4* obtinute anterior la testele chinezesti si rusesti.
Testul a fost efectuat la 64Km/h, in conditii similare celor ENCAP.
Nu inteleg de ce ENCAP nu vor sa testeze masinile GWM, cu toate ca se vand bine in Europa, mai ales in Italia. Oare nu le convine ca o masina chinezeasca poate oferi standarde de siguranta ridicate, implicid fiind o reclama si o recunoastere a performantelor acestora. In plus Hover are din 2009 certificare europeana pentru comercializarea pe piata UE.
Sa nu uitam ca este o masina robusta, pe sasiu si ranforsare corespunzatoare a caroseriei (cu bare metalice).

De pe situl ANCAP (google translate):
Citat:Great Wall Motors X240(2009)
SUV Star Rating: ****
2,4 litri benzină Scor general: 25.48 (din 37)
Airbag-uri frontale dual
Tip vehicul: SUV mare

Modelul testat de Great Wall Motor X240 a fost introdus în Australia, în cursul anului 2009. Airbag-uri frontale duble si frane antiblocare (ABS) cu Electronic Brake Distribution (EBD) sunt standard. De control electronic al stabilităţii (ESC) nu este disponibil. Nu memento-uri avansate centurilor de siguranţă sunt montate. De pretensionare sunt montate la centurile de siguranţă din faţă pentru a reduce moale, în cazul unui accident. O perioadă de trei centurii de siguranţă punct este montat pe scaunul din spate centru. Acest lucru oferă o protecţie mai bună decât un punct de două (tur), centura de siguranţă.
4 Stele. X240 marcat 9.48 din 16 în testul de impact offset. Compartimentul pentru pasageri a avut loc forma destul de bine. De protecţie de la accidentare la picior grav a fost marginal pentru şofer. Nu a fost un risc de rănire uşoară piept grave pentru şofer şi pasager. Vehicul a fost acordat un scor de 16 din implicit din 16 în testul de impact lateral de impact.

Odata cu lansarea productiei bulgaresti, cei de la ENCAP, vor trebiu sa faca testele - vom vedea atunci ce mai "caraie" concurenta!Big Grin
Este foarte bine, mai ales ca firma concurenta Qoros, a scos deja masina cu 5 stele EuroNcap.
Am vazut ca nu au inca masinile testate in Europa, nu ar strica anul asta sa incerce, si un 4 stele ar fi super.
URL de referinţă