Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: Doua modele noi de la GreatWall au primit aprobari UE
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Doua modele prezentate recent de catre Great Wall, Voleex C30 şi Voleex C20R, au primit aprobarea pentru comercializarea in Uniunea Europeana. Astfel, compania imbogateste portofoliul din seria Voleex pentru Europa. Great Wall este singurul producator de automobile chinez, care are toate aprobarile necesare pentru vanzarea de autoturisme in interiorul Comunitatii Europene.

[attachment=334]

Ambele modele vor urma sa fie produse in fabrica Litex Motors de langa Loveci, Bulgaria.

Procedura de aprobare este foarte stricta si complexa, dureaza aproximativ un an. Aceasta include 48 de teste in total, dintre care 13 se refera la siguranta activa si pasiva, 13 privind securitatea autoturismului si 8 privind protectia mediul inconjurator.

[attachment=335]

Modelele GreatWall indeplinesc cerintele si standardele stricte privind nivelul emisiilor, siguranta si ecologie din UE.

Testarea completa nu este doar pentru produsele auto ci este de asemenea si o ancheta cuprinzatoare privind capacitatile si conditiile de productie a intreprinderii si a sistemului de management al produselor. RRR (Re-utilizarea, reciclare si recuperare) este considerat ca fiind cel mai dificil dintre toate programele de certificare si de testare VSU.

[attachment=333]

In numai 17 luni de la lansarea de piaţa, Voleex C30 a vandut peste 200.000 de automobile in China, modelul este inclus în lista Top 10 cele mai bune vanzari de autoturisme compacte, masina de familie din tara. Pana în prezent, Voleex C30 este vandut cu succes in mai mult de 50 de tari.

[attachment=332]

Modelul Voleex C20R se mandreste cu performante sportive excelente, multe functii si confort sporit.

In 2012 se asteapta ca si Hover H6 - succesorul lui Hover H5 - sa primeasca aprobarea UE.
URL de referinţă