Forum GWM-Club.ro

Versiunea integrală: La Multi Ani Romania !
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Azi dimineata pe la ora 9 in parcarea de la Lidl Crangasi un domn pe la vreo 50 de ani si-a parcat Loganul langa o Mazda CX7. O duduie manelista dupa limbaj era tare ofuscata, ca vezi doamne , cand a deschis domnul cu Loganul usa, i-ar fi atins masina. Nu stiu daca asa a fost sau nu pentru ca nu iesisem in momentul faptei din magazin, dar l-am vazut pe domn uitandu-se la masini, spunand ca nu se vede nicio zgarietura. Cand eu am ajuns in perimetrul discutiei, duduia il apostrofa de domn:
“-Saracule care esti tu de sarac, ti-ai luat Logan de sarac ce esti!”
Nu m-am putut abtine, desi nu am Logan ci o masina mai mult decat dublul pretului unui Logan, si i-am spus cateva legat de bogatia afisata de duduie.
Ea comenta , desii nici ea nu era prea sigura, ca ii ia numarul de la Logan si se duce la politie, la asigurare.
Eu i-am spus ca la cat e de bogata ar fi pacat sa o vopseasca pe asigurare, si ca in locul ei as vopsi masina integral pe banii mei.
Din pacate, multi frustrati cu mentalitati jegoase, pe strazile din Romania.

Sursa: http://www.autopromo.wordpress.com
Sunt foarte multi dobitoci care nu deschid ochii cand se dau jos din masini prin parcari si dau cu usile ca la mama lor acasa! Pe ambele masini am urme de la usi deschise de catre tot felul de nesimtiti! Chiar si cu mine in masina s-a intamplat sa imi traga o usa iar apoi sa isi ceara "scuze", sa se intoarca si sa plece mai departe, nici macar sa se uite daca a lasat sau nu urma.
Urmatorul pe care il prind, nu va scapa fara vreo palma peste cap, data cu aceeasi nepasare cu care deschid ei usile!

Singura problema din situatia de mai sus e totusi duduiei care in incultura ei s-a legat doar de saracia conducatorului de Logan si la nervi nu a dus-o mintea sa spuna altceva mai inteligent.

In viata mea nu am dat vreo usa la alta masina! In cazul parcarilor mai apropiate, deschid usa tinand degetelele in coltul cel mai exterior, pentru ca nici macar sa nu ating tablele intre ele! Iar cand vezi altii cum dau cu usile in masina ta, nu iti vine sa ii iei de gat?
Sa respectam titlul topicului:URL de referinţă